ua en ru

Бойовики з мінометів обстріляли військових на Донецькому і Маріупольському напрямках

Бойовики з мінометів обстріляли військових на Донецькому і Маріупольському напрямках Фото: бойовики продовжують обстрілювати військових на Донбасі

Бойовики за день 31 раз обстріляли українських військових

Протягом 11 березня 2016 року проросійські бойовики обстрілювали з мінометів сили антитерористичної операції (АТО) на Донецькому і Маріупольському напрямках. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що бойовики обстріляли з мінометів опорні пункти сил АТО в районі Красногорівки, Авдіївки, Опитного і Невельського на Донецькому напрямку, Мар'їнки і Чермалика на Маріупольському напрямку. А позиції сил АТО в районі Авдіївки двічі обстріляли з танка і БМП.

Крім того, бойовики використовували гранатомети і великокаліберні кулемети в районі Опитного, Пісків, Авдіївки, Новгородського і Зайцевого. Снайпери бойовиків активізувалися поблизу Пісків і шахти Бутівка. Позиції українських військових поблизу Водяного і Широкиного обстріляли з АГС і стрілецької зброї. Всього за день бойовики 31 раз обстріляли сили АТО на Донбасі.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину11 березня 2016 року:Починаючи з опівночі російські найманці про...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 11 марта 2016 г.

Нагадаємо, ОБСЄ фіксує зниження кількості обстрілу на Донбасі.