ua en ru

Бойовики ЛНР поширюють "проукраїнські написи" з нацистською символікою, - ІВ

Бойовики ЛНР поширюють "проукраїнські написи" з нацистською символікою, - ІВ Фото: бойовики на Донбасі

У ЛНР вважають, що такі дії збільшать кількість бажаючих вступити до лав бойовиків

Бойовики самопроголошеної "Луганської народної республіки" поширюють написи нібито проукраїнського змісту, супроводжувані нацистськими гаслами і символікою. Про це повідомляє лідер групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук Facebook.

"Одночасно в декількох містах і селищах, що знаходяться під контролем ЛНР (в тому числі, в самому Луганську), в публічних місцях і на стінах громадських будівель з'явилися наносяться співробітниками і агентурою МДБ добре помітні і видимі здалеку написи нібито проукраїнського змісту, проте супроводжувані нацистськими гаслами і символами (наприклад, свастикою) В окремих випадках використовувалися листівки з великим шрифтом і такими ж гаслами і символікою", - йдеться в повідомленні.

Так, за словами Тымчука, в керівництві ЛНР вважають, що такі дії сприятимуть "посилення пильності" місцевого населення і збільшать кількість бажаючих вступити до лав бойовиків.

"За задумом керівництва "МГБ ЛНР", дані заходи не тільки сприятимуть "посилення пильності" місцевого населення, але і дозволять на хвилі громадського обурення діями "агентури київської хунти" підвищити кількість бажаючих вступити до лав "2-го АК ЛНР" і "ОД "Світ Луганської області", а також відвернуть увагу громадян від соціально-економічних проблем в "ЛНР" і знизять градус протестних настроїв", - повідомляє Тимчук

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». В зоні АТО на Донбасі, на ряді ділянок лінії фронту, було...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 21 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в підготовці помилкових репортажів про Донбасі в російських ЗМІ взяли участь офіцери військових частин інформаційного протиборства Збройних сил Росії.