ua en ru

Бойовики ЛНР поширюють інформацію про "збройні зіткнення" ЗСУ з Нацгвардією

Бойовики ЛНР поширюють інформацію про "збройні зіткнення" ЗСУ з Нацгвардією Фото: Дмитро Тимчук

Інформація поширюється в момент конфлікту між "кавказькими добровольцями" і "козацьким батальйоном"

Бойовики так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) поширюють інформацію про "збройні зіткнення" між Збройними силами України (ЗСУ) і Національною гвардією України у Станиці Луганській. Про це йдеться в повідомленні лідера групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука в Facebook.

"Командування "2-го АК ЛНР" у своїх зведеннях повідомляє, що нібито мають місце "збройні зіткнення" у Станиці Луганській між військовослужбовцями ЗСУ та підрозділами НГУ через "поділ незаконної оплати" з місцевого населення, яка начебто стягується на місцевому КПВВ", - йдеться в повідомленні.


Як відзначається, дана інформація поширюється в момент конфлікту в окупованому Луганську між підрозділом, що складається з "кавказьких добровольців", і "козацьким батальйоном", які "борються за контроль над міськими ринками та в'їздом в Луганськ з боку неокупованої території".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові відбили атаку диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ) бойовиків в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Маріупольському напрямку.