ua en ru

Бойовики вивчають можливість блокування і контролю підземних комунікацій в Донецьку

Бойовики вивчають можливість блокування і контролю підземних комунікацій в Донецьку Фото: бойовики ДНР

У ДНР поширюють чутки про те, що українські ДРГ "переміщаються по підземних комунікацій і нападають на "військових"

Бойовики так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) вивчають можливість блокування і контролю підземних комунікацій в окремих районах Донецька. Про це йдеться в повідомленні лідера групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука в Facebook.

"Згідно доповідній записці на ім'я керівництва "МГБ", українські ДРГ нібито активно переміщаються по підземних комунікацій і нападають на "військовослужбовців" російсько-терористичних військ і мирних громадян, мінують і обстрілюють "важливі об'єкти на території міста", - йдеться в повідомленні.

Крім того, наголошується, що раніше серед дислокованих в Донецьку бойовиків і місцевих жителів розповсюджувалися чутки про те, як "українські диверсанти вискочили з каналізаційного люка, викрали якогось "російського полковника" і потім відрізали йому голову".

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують активн...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 6 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ватажок так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) Олександр Захарченко переконує російських кураторів у необхідності проведення "парламентських виборів" в листопаді.