ua en ru

Ватажок ДНР переконує російських кураторів у необхідності "парламентських виборів" у листопаді

Ватажок ДНР переконує російських кураторів у необхідності "парламентських виборів" у листопаді Фото: Дмитро Тимчук

На даний момент російські куратори ігнорують ці ініціативи

Ватажок так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) Олександр Захарченко переконує російських кураторів у необхідності проведення парламентських виборів у листопаді. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"У рамках заходів з "очищення" свого оточення, спекулюючи на "зірваних державних переворотах" в ДНР і ЛНР, т. зв. "керівництво ДНР" (О. Захарченко і Д. Пушилін), активізувало роботу на переконання російських кураторів у необхідності проведення термінових "парламентських виборів в ДНР" у листопаді ц. р.", - повідомляє Тимчук.

Разом з тим, за інформацією Тимчук, російські куратори ігнорують ці ініціативи.

"При цьому активно використовуються тези про те, що такий розвиток подій буде сприяти встановленню повного контролю "керівництва" ДНР і російських кураторів над усіма сферами життєдіяльності в ДНР. На даний момент російські куратори поки ігнорують ці ініціативи", - йдеться в повідомленні.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Російсько-терористичні війська на Донбасі підсилюють обстр...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 2 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у самопроголошеній "Донецькій народній республіці" планують провести відведення озброєнь в районі Петровського (Донецька область) 3 жовтня.