ua en ru

Бойовики використовують режим тиші для знищення промоб’єктів на Донбасі

Бойовики використовують режим тиші для знищення промоб’єктів на Донбасі Фото: військові РФ

Демонтаж промоб'єктів проводять групи бойовиків, відведені з передових позицій в тил

Бойовики використовують режим тиші для знищення промислових об’єктів на окупованому Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, на виконання злочинних наказів воєнно-політичного керівництва Росії та з метою власного збагачення, російське окупаційне командування продовжує використовувати встановлений режим тиші для знищення промислових об’єктів на тимчасово окупованих територіях сходу України.

"З 5 вересня ц.р. та частина особового складу 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ, яка була відведена з передових позицій в тил, направлена для проведення демонтажу залишків обладнання та розрізання залишків металоконструкцій (насамперед вагонеток) на металобрухт до ВАТ “Первомайське шахто-будівельне управління” (Первомайськ, вул.Робоча), а також ТОВ “Інтер-інвест вугілля” (колишня шахта ім. В.Р.Менжинського, н.п.Первомайськ, вул.Жукова, 15)", - йдеться у повідомленні.

Обстановка в районі проведення АТО станом на 12 вересня Противник нарощує інтенсивність обстрілів позицій сил АТО із з...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 12 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом 10-11 вересня ц.р. загинуло четверо та поранено п’ятеро військовослужбовців РФ на Донбасі.