ua en ru

Розвідка повідомляє про 4 загиблих та 5 поранених військових РФ на Донбасі

Розвідка повідомляє про 4 загиблих та 5 поранених військових РФ на Донбасі Фото: військові РФ на Донбасі

Зафіксовано чергові втрати особового складу у частинах та з’єднаннях ЗС Росії на Донбасі

Розвідка повідомляє про 4 загиблих та 5 поранених військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Протягом 10-11 вересня ц.р. загинуло четверо та поранено п’ятеро військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) та окремої артилерійської бригади 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 (Луганськ) АК ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, найбільших втрат зазнали підрозділи 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК ЗС РФ, які ведуть систематичні обстріли сил АТО у напрямку н.п. Мар’їнка.

Обстановка в районі проведення АТО станом на 12 вересня Противник нарощує інтенсивність обстрілів позицій сил АТО із з...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 12 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі із забороненої мінськими угодами зброї.