ua en ru

Бойовики використовують безпілотники для розвідки українських позицій в зоні АТО і в тилу, - СЦКК

Бойовики використовують безпілотники для розвідки українських позицій в зоні АТО і в тилу, - СЦКК Фото: український військовий (facebook.com/ato news)

3 жовтня підрозділами ЗСУ уздовж лінії розмежування зафіксовано польоти 5 БПЛА

Незаконні збройні формування на Донбасі продовжують використовувати заборонені безпілотні літальні апарати. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, українська сторона Спільного центру контролю і координації висловлює свою стурбованість застосуванням з боку ОРДЛО безпілотних літальних апаратів (БПЛА), що є прямим порушенням мінських домовленостей .

Повідомляється, що впродовж 3 жовтня 2017 року підрозділами Збройних сил України уздовж лінії розмежування зафіксовано польоти 5 БПЛА, які були запущені з територій ОРДЛО.

за інформацією штабу, БПЛА використовують не тільки для розвідки позицій підрозділів ЗС України, але й інших військових об'єктів, розташованих в глибині території України.

"Українська сторона СЦКК заявляє, що дані факти свідчать про провокаційний дії з боку НЗФ ОРДЛО щодо створення передумов для подальшого загострення конфлікту на сході країни", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Херсоні співробітники Служби безпеки України затримали групу людей за запуск квадрокоптера над військовою частиною.