ua en ru

Бойовики ІД почали перегруповування сил у своєму останньому оплоті в Сирії

Бойовики ІД почали перегруповування сил у своєму останньому оплоті в Сирії Фото: бойовик ИГИЛ (twitter.com/Terror_Monitor)

Бойовики ІД намагаються перегрупуватися в районі населеного пункту Дейр-Ез-Зор

Російські військові помітили перегрупування бойовиків терористичної організації "Ісламська держава" і перекидання танків і важкої техніки в районі Дейр-Ез-Зора, де раніше армія Башара Асада вела наступальні бої з терористами. Про це повідомляє "РБК".

"Після успішних наступальних дій угруповання сирійських військ за підтримки російських ВКЗ у районі міста Ганем-Алі бойовики ІД намагаються перегрупуватися і підготувати укріпрайони в районі населеного пункту Дейр-Ез-Зор", - йдеться в повідомленні.

Вказується, що бойовики стягують у цьому районі свою важку техніку, танки, автомобілі з крупнокаліберним озброєнням і мінометами.

Терористи роблять це, так як "плацдарм навколо Дер-Ез-Зора є останнім оплотом міжнародних терористів на сирійській землі".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 21 серпня сирійські війська наступають на оплот терористичної організації "Ісламська держава" Дейр-Ез-Зора.