ua en ru

Бойовики не допускають ОБСЄ до газорозподільної станції в Красногорівці, - СЦКК

Бойовики не допускають ОБСЄ до газорозподільної станції в Красногорівці, - СЦКК Фото: бойовики продовжують заважати роботі ОБСЄ на Донбасі

Причина-вигадані обстріл з боку ЗСУ

Бойовики не дають патрулям ОБСЄ проконтролювати обсяг ремонтно-відновлювальних робіт на Красногорівський газорозподільної станції, розташованої поблизу лінії зіткнення. Про це повідомляє Спільний центр контролю і координації режиму припинення вогню на Донбасі.

"11 серпня НЗФ ОРДЛО в черговий раз завадили патрулям ОБСЄ на чолі з першим заступником голови місії Олександром Хугом здійснити огляд і з'ясувати стан і обсяг виконаних робіт на Красногорівської ГРС", - йдеться в повідомленні.

Керівництво ОРДО продовжує свідомо блокувати відновлення критичних об’єктів цивільної інфраструктури Донбасу. ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 серпня 2017 р.

З метою нібито гарантії безпеки патрулів ОБСЄ, бойовики відкликали їх від станції, мотивуючи вигаданим приводом обстрілу з боку підрозділів ЗСУ ввечері 10 серпня пожежної машини на околиці Донецька.

У штабі АТО заявили, що такими діями керівництво ОРДО цілеспрямовано намагається створювати передумови для виникнення гуманітарних та екологічних катастроф на території підконтрольній Україні, свідомо ігноруючи всі заявки на забезпечення режиму тиші" під час ремонту і відновлення критичних об'єктів цивільної інфраструктури.

Нагадаємо, в Авдіївці Донецької області бойові дії перервали брифінг першого заступника голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександра Хуга.