ua en ru

Бойовики вранці обстріляли Авдіївку і Гнутово, поранені двоє українських військових

Бойовики вранці обстріляли Авдіївку і Гнутово, поранені двоє українських військових Фото: ЗСУ (facebook.com/1oshrduk)

Бойовики застосували великокаліберні кулемети і стрілецьке озброєння

В результаті обстрілу бойовиками Авдіївки і Гнутово Донецької області постраждали двоє українських військових. Про це заявив речник прес-центру штабу антитерористичної операції (АТО) Анатолій Стельмах, передає "112 Україна".

"З початку доби зафіксовано 2 обстріли наших позицій. Це Авдіївська промзона. Тут ворог застосовував великокаліберні кулемети і стрілецьке озброєння. Близько першої ночі з гранатометів ворог відкривав вогонь неподалік Гнутово", - заявив Стельмах.

За його словами, українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь по бойовиках з гранатометів. В результаті обстрілу 2 військових Збройних сил України отримали поранення і були госпіталізовані.

Крім того, Стельмах повідомив, що інформація про постраждалих серед цивільних під час вчорашнього обстрілу житлових масивів уточнюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу незаконні збройні формування 17 разів порушили перемир'я, бійці АТО 12 разів відкривали у відповідь вогонь, втрат серед українських військових немає.