ua en ru

Бойовики на Донбасі повернулися до схеми обстрілів з житлових кварталів, - ІС

Бойовики на Донбасі повернулися до схеми обстрілів з житлових кварталів, - ІС Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/DubovoySlavyans)

Противник продовжує застосовувати важке озброєння в комплексі з іншими засобами

Проросійські бойовики на Донбасі повернулися до схеми ведення обстрілів з житлових кварталів і поблизу об'єктів соціальної інфраструктури. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За словами Тимчука, бойовики продовжують застосовувати важке озброєння в комплексі з іншими засобами ураження. Противник намагається обстрілювати не тільки підрозділи Збройних сил України не першій лінії оборони, але й тилові позиції, у тому числі населені пункти.

"При цьому окупанти знову стали використовувати схему - відкриття вогню з позицій поблизу соціальної інфраструктури та житлових кварталів, потім швидкий відхід в глибину бойових порядків", - зазначив Тимчук.

Зокрема, бойовики активізувалися на Приморському напрямку, в районі Докучаєвська, Мар'їнки і прилеглих околиць Донецька, північно-західних передмість Донецька, в околицях Горлівки і Світлодарської дуги.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление» На протяжении прошедших выходных (14-15.04.2018) оккупанты...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 15 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі бойовики застосували великокаліберні кулемети поблизу Світлодарська.