ua en ru

На Донбасі бойовики застосували великокаліберні кулемети поблизу Світлодарська

На Донбасі бойовики застосували великокаліберні кулемети поблизу Світлодарська Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики 20 раз обстріляли українські опорні пункти

На Донбасі з початку доби, 13 квітня, російсько-окупаційні війська 20 раз обстріляли українські опорні пункти. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, на Луганському напрямку з 120 і 82 мм мінометів, БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по нашим укріпленням під Троїцьким. Також міномети калібру 82 мм ворог застосував в районі Кримського, а крупнокаліберні кулемети - поблизу Світлодарська.

Повідомляється, що на Донецькому напрямку з 82 мм мінометів обстріляні захисники Опитного і Кам'янки. Крім цього, з гранатометів вогонь вівся по нашим укріпленням поблизу Водяного, Авдіївки, Кам'янки, Лебединського та Богданівки, з великокаліберних кулеметів - неподалік Павлополя, Невельського і Мар'їнки, а з озброєння БМП - в районі Богданівки. Також під обстріл зі стрілецької зброї потрапили захисники Кам'янки, Лебединського та Павлополя, а по захисникам Авдіївки - вівся снайперський вогонь.

У прес-центрі повідомляють, що в результаті ворожих обстрілів ні один український вояк не постраждав.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 13 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 квітня 2018 р.

Нагадаємо, 12 квітня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за добу в результаті обстрілу бойовиків загинув один український військовий, ще один отримав поранення.