ua en ru

Бойовики на Донбасі в терміновому порядку переобладнають передові позиції, - розвідка

Бойовики на Донбасі в терміновому порядку переобладнають передові позиції, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Також бойовики підсилюють пропускний режим та встановлюють додаткові блок-пости

На Донбасі російське командування в терміновому порядку проводить дообладнання передових позицій і посилення пропускного режиму. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України Facebook.

"З метою усунення недоліків, виявлених в результаті роботи комісії Центру територіальних військ Південного У ЗС РФ у з'єднаннях та частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК, російським окупаційним командуванням в авральному порядку проводиться дообладнання передових позицій по всій лінії зіткнення, і посилюється пропускний режим, для чого встановлюються додаткові блокпости", - йдеться в повідомленні

Також повідомляється, що для робіт з інженерного обладнання передових позицій 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК залучено курсантів так званого "Донецького вищого загальновійськового училища".

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 30 березня З метою усунення н...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 30 березень 2017 р.

Нагадаємо, вчора розвідка повідомляла, що командування Південного військового округу Збройних сил Росії ініціював новий етап агітаційної кампанії із залучення місцевого населення на військову службу.