ua en ru

Бойовики на Донбасі знизили кількість провокацій, - штаб АТО

Бойовики на Донбасі знизили кількість провокацій, - штаб АТО Фото: українські військові (dpsu.gov.ua)

Супротивник за день п'ять разів обстріляв позиції українських військових

Бойовики на Донбасі сьогодні, 2 серпня 2017 року, дещо знизили кількість провокацій. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

Повідомляється, що на протилежність вчорашній активізації сьогодні в зоні АТО бойовики дещо знизили кількість вогневих провокацій. Всього з опівночі та до 19:00 бойовики 5 разів порушили перемир'я.

"Зокрема, на Луганському напрямку під ворожим вогнем опинилися наші опорні пункти в селищах Кримське і Причепилівка. А близько 16:00 злочинці випустили не менше 30 мін калібру 82 міліметри по українським захисникам у Троїцькому", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що на Донецькому напрямку зі стрілецької зброї бойовики стріляли по Авдіївці, а на Маріупольському вели снайперський вогонь. На спроби противника продемонструвати вогневу перевагу сили АТО відповідали стрілецькою зброєю і великокаліберними кулеметами.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 19.00 2 серпня 2017 року На противагу вчорашній активізації противника, сьогодн...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбас прибула група російських снайперів. Зокрема, за інформацією "Інформаційного спротиву", до Новоазовська в кінці липня прибули 5 випускників школи снайперів Головного розвідуправління Генштабу Збройних сил Росії.