ua en ru

Бойовики на Донбасі намагаються взяти під контроль "сіру зону", - штаб АТО

Бойовики на Донбасі намагаються взяти під контроль "сіру зону", - штаб АТО Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/dubovoyslavyans)

Бойовики починають обстріл з кулемета Калашникова, а потім продовжують снайпери

Бойовики на Донбасі поблизу села Старогнатівка Волноваського району намагаються взяти під контроль "сіру зону". Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"Працюють "Утьосом", кулеметами Калашникова, буває відпрацьовують СПГ. Зараз намагаються закопатися, намагаються "віджати" нульову територію між ними і нами", - повідомив один з військовослужбовців Збройних сил України (ЗСУ).

Згідно з інформацією солдатів ВСУ, терористи обрали хитромудру тактику, коли "спочатку працює кулемет Калашникова, а потім під його прикриттям починає працювати снайпер".

Відзначається, що в даний момент часто на територію поблизу Старогнатівки спускаються тумани. Цим користуються бойовики і підходять майже впритул до українських позицій на 100 метрів.

"Через це майже кожну ніч по декілька бойових сутичок. Українські захисники впевнено дають таку відсіч нападнику, якого він заслуговує", - резюмували в штабі.

Старогнатівка. Ворог намагається взяти під контроль сіру зону - відео Військове телебачення України «Працюють «Утьосом»...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за добу в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає.