ua en ru

Бойовики на Донбасі продовжують порушувати різдвяне перемир'я, - штаб АТО

Бойовики на Донбасі продовжують порушувати різдвяне перемир'я, - штаб АТО Фото: ЗСУ (facebook.com/GeneralStaff.ua)

Всього протягом минулої доби поранені двоє військовослужбовців ЗСУ, один загинув

Незважаючи на досягнуті домовленості про новорічно-різдвяне перемир'я, бойовики на Донбасі не змогли повною мірою забезпечити режим тиші. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй страние Facebook.

"Всього протягом минулої доби ворог здійснив 6 прицільних обстрілів позицій Збройних Сил України. В одному випадку українські військовослужбовці були змушені відкривати вогонь з гранатометів і кулеметів. В результаті ворожих обстрілу поранено двоє військовослужбовців та, на жаль, Україна втратила одного захисника", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, на Луганському напрямку бойовики з 82-мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів вели вогонь по наших опорних пунктах навколо Луганського.

Тим часом на Донецькому напрямку бойовики неодноразово обстрілювали оборонні укріплення сил АТО біля шахти Бутівка. Гранатомети і легке піхотне озброєння загарбники застосували захисників Кам'янки і Верхнеторецка.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 29 грудня 2017 року Попри досяг...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 грудня 2017 р.

Нагадаємо, в Дніпро доставили трьох військовослужбовців ЗСУ з різними ранами.