ua en ru

У Дніпро доставили трьох військовослужбовців ЗСУ з різними ранами

У Дніпро доставили трьох військовослужбовців ЗСУ з різними ранами Фото: ЗСУ (facebook.com/GeneralStaff.ua)

Один з доставлених має ураження очей, обличчя, шиї

У Дніпро зони АТО в п'ятницю, 29 грудня, авіацією доставили трьох бійців у важкому стані. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Як повідомили в лікарні, один з доставлених - 23-річний боєць - має ураження очей, обличчя, шиї. Медики намагаються врятувати зір військового. У другого, 19-річного бійця, діагностували відкриту черепно-мозкову травму, він у свідомості", - йдеться в повідомленні.

Саме стан у 27-річного військовослужбовця, який отримав наскрізне поранення голови, у нього уражені кістки черепа, отсечве ії Чоловік перебуває в комі. Його готують прооперувати. У цьому бійця на своїй сторінці у Facebook головний лікар лікарні імені Мечникова Сергій Риженко написав, що вдалося стабілізувати його стан.

Медицина начинается и заканчивается чувствами "Главное, что выжили", - грустно сказал опытный реаниматолог, отправляя т...

Опубліковано Сергієм Риженком 28 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Північноатлантичному альянск (НАТО) можливо в 2018 році активізує діалог з Російською Федерацією. Крім того, Столтенберг підкреслив важливість збереження політичної зв'язки з Москвою.