ua en ru

Бойовики на Донбасі продовжують мінувати місцевість, - ІC

Бойовики на Донбасі продовжують мінувати місцевість, - ІC Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Противник побоюється нібито прориву сил АТО під Докучаєвськом

Бойовики на окупованих територіях Донбасу продовжують мінувати місцевість. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"В районі села Петрівське, південніше селища і в напрямку Вікторівки (під Докучаєвськом Донецької області, - ред.) окупанти потай мінують місцевість, в тому числі танковими мінами (нагадаємо: на даній ділянці раніше було реалізовано так зване "розведення сторін"), - повідомив Тимчук.

Він також припустив, що командування противника побоюється на цій ділянці "прориву" підрозділів Збройних сил України з важкою бронетехнікою.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Перемещения сил и средств оккупантов на Донбассе: - со сторо...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 3 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше Тимчук заявив, що на підконтрольну самопроголошеній "Луганській народній республіці" територію прибули до 20 представників російських спецслужб для проведення так званих "кадрових чисток". Зазначимо, до цього українська розвідка заявляла про зростання числа злочинів військових РФ на Донбасі.