ua en ru

Бойовики на Донбасі обстріляли Троїцьке, пошкоджено житлові будинки

Бойовики на Донбасі обстріляли Троїцьке, пошкоджено житлові будинки Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Обстріл Троїцького обійшовся без втрат серед мирних жителів

Проросійські бойовики з артилерії обстріляли селище Троїцьке Луганської області, в результаті чого було пошкоджено декілька житлових будинків. Про це йдеться в повідомленні прес-центру операції Об'єднаних сил (ООС) в Facebook.

"Грубо порушуючи міжнародне гуманітарне право, окупанти в кінці минулої доби, 23:00, здійснили вогневої наліт з артилерії калібру 152 мм на населений пункт Троїцьке. Російсько-терористичні війська випустили по мирному селищу, де немає позицій Об'єднаних сил, 15 снарядів, в результаті чого пошкоджено житлові будинки та завдано матеріальної шкоди мирному населенню", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в ніч на 1 травня в районі Мар'їнки Донецької області обстрілом було пошкоджено житловий будинок та автомобіль. Обидва інциденти обійшлися без втрат серед мирних жителів.

Грубо порушуючи міжнародне гуманітарне право, окупанти наприкінці минулої доби, о 23-й годині, здійснили вогневий наліт...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 1 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за добу на Донбасі постраждали двоє українських військовослужбовців.