ua en ru

За добу на Донбасі постраждали двоє українських військовослужбовців, - прес-центр ООС

За добу на Донбасі постраждали двоє українських військовослужбовців, - прес-центр ООС Фото: ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Бойовики 13 разів вели вогонь з важкого озброєння

На Донбасі за добу 1 травня ситуація істотних змін не зазнала. Зафіксовано 52 обстріл наших позицій. Про це йдеться в повідомленні прес-центру операції об'єднаних сил (ООС) в Facebook.

"Російсько-терористичні війська не дотримуючись мінських угод 13 разів вели вогонь з важкого озброєння. Найактивніші дії тривали в районах населених пунктів Авдіївка, Шахта Бутівка, Мар'їнка, Світлодарськ, Луганське, Лебединське, Старогнатівка, Невельське", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що в ході бойових дій два військовослужбовця об'єднаних сил отримали поранення, їх негайно евакуювали в госпіталь, де їм надана кваліфікована допомога. У той же час, згідно з даними розвідки противник зазнав втрат - 4 бойовика.

"Грубо порушуючи міжнародне гуманітарне право, окупанти наприкінці минулої доби, близько 23 години, здійснили вогневий наліт по артилерії калібру 152 мм на населений пункт Троїцьке. Російсько-терористичні війська випустили по мирному селищу, де немає позицій українських підрозділів, 15 снарядів", - додали в прес-центрі операції об'єднаних сил.

Оперативне зведення об єднаних сил станом на ранок, 7.00 02 травня 2018 року За добу, 1 травня, ситуація в районі...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 1 травня 2018 р.

Нагадаємо, за минулу добу, 30 квітня 2018 року, на Донбасі постраждали троє українських військовослужбовців.