ua en ru

Бойовики на Донбасі обстріляли контрольний пункт "Майорськ", - Держприкордонслужба

Бойовики на Донбасі обстріляли контрольний пункт "Майорськ", - Держприкордонслужба Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

В результаті інциденту постраждалих серед цивільних і військовослужбовців немає

Бойовики на Донбасі вчора ввечері, 27 серпня 2017 року, обстріляли контрольний пункт в'їзду/виїзду "Майорськ", в результаті інциденту потерпілих немає. Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України.

"Вчора ввечері незаконні збройні формування півгодини вели вогонь по позиції контрольного поста "Майорськ" в Донецькій області... Обстріл здійснювався з боку населеного пункту Горлівка, який знаходиться на тимчасово непідконтрольній території", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що бойовики застосовували крупнокаліберну стрілецьку зброю. Під час обстрілу мирних жителів і транспортних засобів на контрольному посту не було. Постраждалих серед цивільних і військовослужбовців немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики за добу 22 рази обстріляли українських військових на Донбасі. Більша частина провокацій фіксується в Авдіївській промзоні та на підступах до Водяного.