ua en ru

Бойовики за добу 22 рази обстріляли українських військових на Донбасі

Бойовики за добу 22 рази обстріляли українських військових на Донбасі Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

У більшості випадків обстріли мали провокативний характер, втрат немає

За останню добу незаконні збройні формування зменшили кількість обстрілів українських позицій у зоні антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, не застосовували міномети та інше важке озброєння. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Загалом бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО, втрат серед українських військових немає.

У штабі зазначають, що основні збройні провокації вздовж усієї лінії розмежування й надалі фіксуються лише декількох точках - більшість у промзоні Авдіївки та підступах до селища Водяне.

Так, на Донецькому напрямку ввечері і вночі бойовики двічі застосовували гранатомети та великокаліберні кулемети у районі Авдіївської промзони, також обстрілювалися околиці Майорська та Луганського.

На Приморському напрямку ввечері ворог кілька разів застосовував великокаліберні кулемети на підступах до Водяного та Лебединського.

У більшості випадків обстріли були не довготривалі і мали відверто провокативний характер.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 27.08.2017 року. Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 серпня 2017 р.

Нагадаємо, місія ОБСЄ зафіксувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) у Донецькій і Луганській областях після поновлення сторонами відповідних зобов’язань.