ua en ru

Бойовики на Донеччині обстріляли будинки мирних мешканців Трьохізбенки, - СЦКК

Бойовики на Донеччині обстріляли будинки мирних мешканців Трьохізбенки, - СЦКК Фото: обстріл (facebook.com/ato.news)

Внаслідок розривів, в будинках осколками посікло стіни, пошкоджено фундамент і дахи

Бойовики на Донеччині обстріляли будинки мирних жителів населеного пункту Трьохізбенка. Про це, посилаючись на інформацію української сторони СЦКК, повідомляє прес-центр антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"10 листопада 2017 офіцери-спостерігачі наглядової групи "Новоайдар" української сторони СЦКК провели фотофіксацію випадків порушення режиму припинення вогню з застосуванням мінометів і стрілецької зброї бойовиків по будинках мирних жителів у населеному пункті Трьохізбенка" - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, напередодні, 9 листопада, три міни калібру 120 і 82 мм потрапили в житловий сектор в районі провулка Донецького і вулиці Вакулюка.

Так, внаслідок розривів, в житлових будинках осколками посікло стіни, пошкоджено фундамент і даху, вибиті шибки. На території земельних ділянок з нежитловими будинками зафіксовані воронки від розривів хв.

Наголошується, що серед місцевих жителів постраждалих немає. У свою чергу, Збройні сили України (ЗСУ) на провокації не піддалися і вогонь у відповідь не відкривали.

НЗФ ОРЛО обстріляли житлові будинки селища Трьохізбенка 10 листопада 2017 року офіцери-спостерігачі спостережної групи ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу зафіксовані 33 обстріли, втрат серед військовослужбовців ЗСУ немає.