ua en ru

Бойовики на Донбасі обстріляли Авдіївку, Мар`їнку та Красногорівку, є загиблі та постраждалі

Бойовики на Донбасі обстріляли Авдіївку, Мар`їнку та Красногорівку, є загиблі та постраждалі Фото: Павло Жебрівський

За попередніми даними 2 людини загинуло і одна отримала поранення

Бойовики на Донбасі обстріляли Авдіївку, Мар`їнку та Красногорівку, за попередніми даними 2 людини загинуло і одна отримала поранення. Про це повідомляє голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook.

"Щойно жорстко обстріляли Авдіївку. Снаряди прицільно лягли в точки надання гуманітарної допомоги населенню. Обстріляли стадіон у центрі міста поряд із нами, де знаходиться наметове містечко і пункти обігріву. обстріляли школу №2, де був пункт прийому гуманітарної допомоги. За попередніми даними у нас від обстрілів 1 людина загинула, 1 поранена. Обстріл продовжується", - повідомляє Жебрівський.

Безтямні рашисти щойно жорстко обстріляли Авдіївку. снаряди прицільно лягли в точки надання гаманітарної допомоги населе...

Опубліковано Павлом Жебрівським 2 лютого 2017 р.

"Біля обстріляної ЗОШ №2 в Авдіївці знайшли поранену жінку. перевезли у лікарню. Однак від ран жінка померла.Це вже друга загибла людина в Авдіївці за останню годину. Поранення в лице отримав іноземний фотожурналіст", - додав Павло Жебрівський.

Начальник Національної поліції Донецької області В`ячеслав Аброськін повідомляє, що бойовики обстріляли Авдіївку о 19.30. Пошкодження отримали чотири будинка на вул. Грушевського та Дружби.

altaltalt
Фото: руйнування в Авдіївці

"На даний час знов розпочався мінометний обстріл. Вже є попадання снарядів у п'ятиповерховий житловий будинок на вулиці Молодіжна - пошкоджена газова труба та вибиті шибки. Терористи посилили обстріли Мар'їнки та Красногорівки. Застосовується важке озброєння. Люди знаходяться в бомбосховищах. Інформація про постраждалих уточнюється", - відзначив Аброськін.

Нагадаємо, у боях на Світлодарській дузі загинув військовий і дівчина-лікар.