ua en ru

Бойовики на Донбасі обладнують нові вогневі позиції і польові армійські склади, - ІС

Бойовики на Донбасі обладнують нові вогневі позиції і польові армійські склади, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

Триває посилення нового батальйону російсько-терористичних військ

Бойовики на Донбасі обладнують нові вогневі позиції і польові армійські склади з боєприпасами. Про це повідомив народний депутат України, лідер групи "Інформаційний спротив" (ІС) Дмитро Тимчук в Facebook.

"У зоні проведення АТО зберігається відносне затишшя. Помічено пересування піхотних груп бойовиків на Луганському та Донецькому напрямках в районі населених пунктів Первомайськ, Попасна, Орехово, Кримське, Оленівка та Старогнатівка, також бойовики тричі відкривали вогонь - на Донецькому, Артемівському і Луганськом напрямках", - йдеться в повідомленні.

Також він зазначив, що триває посилення нового батальйону російсько-терористичних військ, недавно перекинутого на Луганському напрямку. Зокрема, зафіксовано прибуття 2-х бойових броньованих машин та 3-х бензовозів. Південніше н. п. Станиця Луганська виявлені нові обладнані вогневі позиції з 122-х міліметровими гаубицями Д-30А.

"У районі н. п. Старобешево бойовики продовжують зосереджувати сили і засоби. Зафіксовано прибуття армійських вантажівок з 3 од. 120-ти міліметрових мінометів на причепі. У цьому ж напрямку зафіксовано рух бронегрупи з 3-х танків і 2-х БТР. Між н. п. Тельманове та Старобешеве російсько-терористичні війська обладнують польові армійські склади, в даний момент відзначено підвезення і складування ящиків з боєприпасами", - повідомляє Тимчук.

Крім того, за повідомленням лідера ІС, з боку н. п. Донецьк в напрямку Ясинуватої висунулися 4 танка, а в Петровський район Донецька прибули 2 мобільні установки ЗУ-23-2 у супроводі озброєних людей, одягнених як "козаки".

Також Тимчук зазначив, що на приморському напрямок убік н. п. Октябрь перекинута бронегруппа терористів з 5-ти танків і 3-х БМП-1,2.

Оперативные данные группы "Информационное Сопротивление"В зоне проведения АТО сохраняется относительное затишье. Замеч...

Posted by Дмитрий Тымчук on 7 сентября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Станиці Луганській в результаті зіткнення з бойовиками загинули 2 військових, 2 поранені.