ua en ru

Бойовики на Донбасі незадоволені ставленням командування до тіл убитих, - розвідка

Бойовики на Донбасі незадоволені ставленням командування до тіл убитих, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі незадоволені ставленням командування до тіл убитих

Бойовиків ховають без попередження рідних і близьких

Бойовики на Донбасі незадоволені ставленням російського командування до тіл убитих. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України Facebook.

"Особовий склад 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК обурений ставленням російського окупаційного командування до загиблих побратимів", - йдеться в повідомленні.

Зокрема повідомляється, що, як правило, убиті військовослужбовці полку доставляються в найближчі морги, у яких судово-медична експертиза тіл не проводиться, свідоцтва про смерть своєчасно не оформляються, процес поховання відбувається без попередження рідних і близьких і без дотримання загальноприйнятих правил траурного ритуалу.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 25 березня Російським окупаці...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 25 березень 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що в Луганській області, поблизу Станиці Луганської, бойовики обстріляли карету скоро допомоги.