ua en ru

Бойовики на Донбасі масово розкрадають боєприпаси і озброєння, - розвідка

Бойовики на Донбасі масово розкрадають боєприпаси і озброєння, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Також виявлені махінації тилових служб полку із закупівлею продуктів харчування

В одному з полків бойовиків на Донбасі встановлені масові факти розкрадання боєприпасів і озброєння. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України Facebook.

"Так, у 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК були встановлені численні факти правопорушень, які призвели до втрат і розкрадання озброєння, матеріально-технічних засобів і майна", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що були встановлені численні махінації тилових служб полку із закупівлею продуктів харчування.

"Комісією підтверджено об'єктивність скарг особового складу незадовільний рівень харчування в полку. При цьому, виявлено численні махінації тилових служб полку із закупівлею продуктів харчування і утримання на цивільних посадах кухарів в солдатських їдальнях т. н. "мертвих душ", замість яких приготування їжі покладалося на військовослужбовців, які не мають відповідної професійної підготовки", - повідомляє розвідка.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 13 квітня Командуванням ЗС РФ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 12 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Самопроголошена "Донецька народна республіка" обіцяє працівникам підприємств підконтрольної Амвросіївки виплатити зарплату продуктами харчування.