ua en ru

Бойовики на Донбасі імітують обстріли з боку ЗСУ, - СЦКК

Бойовики на Донбасі імітують обстріли з боку ЗСУ, - СЦКК Фото: мінометний постріл на лінії розмежування (facebook.com/ato.news)

Бойовики на Донбасі другу добу поспіль продовжують провокаційні дії

Українська сторона Спільного центру координації та контролю на лінії розмежування наголошує, що з боку підтримуваних Росією бойовиків на Донбасі другу добу поспіль продовжуються провокаційні випадки порушення режиму припинення вогню під час здійснення ремонтно-відновлювальних робіт із метою компрометувати ЗСУ. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"3 листопада 2017 року НЗФ ОРДО обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію. Співробітники станції зафіксували пошкодження резервного хлоропроводу. Ця бойова активність спрямована, насамперед, на обґрунтування їхніх обстрілів та дискредитацію підрозділів Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

А також - "пов’язана з небажанням НЗФ ОРДО проведення планових регламентних робіт по обслуговування камери та її нормального функціонування по верифікації випадків порушення режиму припинення вогню".

Зазначено, що українська сторона СЦКК засуджує такі цілеспрямовані дії терористів щодо перешкоджання діяльності СММ ОБСЄ та небажання дотримуватися Мінських домовленостей щодо перемир’я.

#АТОподії #Donbas #ATOnews УКРАЇНСЬКА СТОРОНА СЦКК: НЗФ ОРДО ІМІТУЮТЬ ОБСТРІЛИ З БОКУ ЗСУ Українська сторона СЦКК наг...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу Донецької фільтрувальної станції пошкоджено резервну нитку естакади хлоропроводу.