ua en ru

Бойовики на Донбасі у ході навчань відпрацьовують ведення наступальних дій, - ГУР

Бойовики на Донбасі у ході навчань відпрацьовують ведення наступальних дій, - ГУР Фото: бойовики на Донбасі (YouTube screenshot)

При проведенні навчань бойовики продовжують розкрадання військового майна

Бойовики на Донбасі у ході навчань, які розпочалися одночасно з російсько-білоруськими військовими навчаннями "Захід-2017", відпрацьовують ведення наступальних дій. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, навчання у підрозділах військових РФ на Донбасі розпочалися 14 вересня. Вони проводяться на єдиному оперативному фоні та за єдиним замислом із стратегічним командно-штабним навчанням ЗС РФ “Захід-2017”.

"Відпрацьовуються питання приведення у вищі ступені бойової готовності, практичних дій військ (сил) з ведення контрнаступальних та наступальних дій", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що при проведенні навчань відмічені характерні для російських окупаційних військ особливості, пов’язані з розкраданням військового майна і, як наслідок, неспроможністю виконання поставлених завдань.

"Під час руху колони техніки 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) раптово закінчилось пальне у більшості бойових машин. У результаті заходи з висування техніки бригади на полігон було призупинено і розпочато розслідування щодо встановлення винних у розкраданні пального", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей з 12 по 18 вересня ц.р. Командування Збр...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 19 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі командир військових РФ розстріляв підлеглого.