ua en ru

Бойовики на Донбасі готують протитанкові міни для дистанційного підриву, - розвідка

Бойовики на Донбасі готують протитанкові міни для дистанційного підриву, - розвідка Фото: війна на Донбасі

Бойовики можуть підірвати бомби, щоб звинуватити в цьому українські ДРГ

Бойовики на Донбасі готують протитанкові міни типу ТМ-62 для застосування їх шляхом дистанційного підриву. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"В даний час підрозділом інженерно-саперної роти 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК ЗС РФ здійснюється підготовка протитанкових мін типу ТМ-62 до застосування шляхом їх дистанційного підриву", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням розвідки, що бойовики можуть підірвати міни для того, щоб звинуватити в цьому українські диверсійно-розвідувальні групи.

"Не виключається можливість керованого приведення в дію вибухового пристрою, імовірно з численними жертвами серед мирного населення і подальшим звинуваченням в цьому розвідувально-диверсійної групи ЗС України", - повідомляє розвідка.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 7 травня Командування російсь...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 7 травня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що протягом минулої доби, 6 травня 2017 року, бойовики на Донбасі цілому здійснили 45 обстрілу позицій сил антитерористичної операції, поранені п'ятеро українських військових.