ua en ru

Бойовики на Донбасі за день 11 разів обстрілювали позиції ООС, - штаб

Бойовики на Донбасі за день 11 разів обстрілювали позиції ООС, - штаб Ілюстративне фото(turchynov.com)

На Донбасі за день обійшлося без втрат у лавах ООС

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 10 вересня 2018 року, зафіксовано 11 обстрілів з боку проросійських бойовиків. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Як зазначається, з сьомої години ранку і до 18 вечора бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціям ООС, зокрема і із забороненого Мінськом озброєння.

Так, сьогодні під обстрілами гранатометів, стрілецької зброї та кулеметів бойовиків опинилися Золоте, Кримське, Шуми, Луганське та Павлопіль. Крім того, по оборонцях Кримського бойовики застосували озброєння БМП, а Луганське обстріляли з мінометів калібру 120 мм.

"Втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил протягом поточної доби не допущено.Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем об’єднаних сил", - йдеться у повідомленні.

Бойовики на Донбасі за день 11 разів обстрілювали позиції ООС, - штаб

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що минула доба, 9 вересня, на Донбасі також пройшла без втрат у лавах ООС. Разом з тим, кількість обстрілів була більшою, ніж сьогодні, - 25, більшість з яких на Донецькому напрямку.

Зазначимо, за даними штабу ООС, бойовики знизили активність в районі Кримського (Луганська область).