ua en ru

Бойовики на Донбасі 11 разів обстріляли позиції ЗСУ з мінометів, гранатометів і БМП

Бойовики на Донбасі 11 разів обстріляли позиції ЗСУ з мінометів, гранатометів і БМП Фото: військові ЗСУ на Донбасі

Про жертви серед українських військових не повідомляється

Бойовики на Донбасі 11 разів обстріляли позиції Збройних Сил України з мінометів, гранатометів, зенітної установки та інших видів озброєння, про жертви серед українських військових не повідомляється. Передає прес-центр штабу АТО у Facebook.

Відзначають, що інтенсивність вогню з боку бойовиків відносно зменшилась.

Найбільше обстрілів зафіксовано на Приморському напрямку.

"Зранку вони вели вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів по укріплення ЗС України в районі Широкиного, Гнутового, Водяного. По наших позиціях біля Мар'їнки противник здійснив обстріл з 82-мм мінометів. Неподалік Новотроїцького українських воїнів обстрілював ворожий снайпер. А по воїнах сил АТО, котрі обороняють Красногорівку, бойовики стріляли з мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння БМП й зенітної установки", - повідомляють в штабі.

На Донецькому напрямоку зранку бойовики вели обстріл з БМП та великокаліберних кулеметів біля Луганського, що на Світлодарській дузі. Вдень вони один раз застосовували зброю проти підрозділів АТО в районі селища Зайцеве. Противник використовував гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети.

"Луганський напрямок. На цій ділянці лінії розмежування бойовики російсько-терористичних військ впродовж дня лише один раз порушили "тишу". Один з наших опорних пунктів в районі Кримського противник обстріляв з автоматичних станкових гранатометів", - повідомили в штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 18 травня 2017 року Впродовж сьогоднішнього дня обстріли ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 травня 2017 р.

Нагадаємо, Рада вдосконалила оформлення медичних довідок про отримання травм бійцями.