ua en ru

Бойовики ДНР заявляють про обстріл Донецька, одна людина загинула

Бойовики ДНР заявляють про обстріл Донецька, одна людина загинула Фото: прапор ДНР

В результаті обстрілу дві людини отримали поранення

Бойовики так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) заявляють про обстріл Донецька, в результаті якого одна людина загинула. Про це повідомляє "ДАН" з посиланням на представника "Міноборони ДНР".

Як повідомляється, Київський район Донецька і селище Веселе в Яссіноватском районі ДНР були обстріляні з мінометів з боку населеного пункту Піски (на північний захід від Донецька, межує з Київським районом міста і аеропортом).

"Вогонь вівся з боку селища Піски. По селищу Веселе зафіксовані попадання з мінометів калібру 80 мм. Дев'ятиповерхівка в Київському районі міста була обстріляна з мінометів калібру 120 мм", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, в результаті обстрілу Київського району Донецька загинув один мирний житель і ще один був поранений.

Крім того, повідомляється, що за даними "Міноборони ДНР", кілька пострілів з мінометів було зроблено по аеропорту Донецька, калібр уточнюється.

Повідомляється, що за словами "глави" Куйбишевського району Донецька Івана Приходька в селищі Веселе було обстріляно місце, де проводиться роздача гуманітарного хліба і збирається 30-40 осіб. За його словами, на 11 жовтня в населеному пункті були заплановані роботи "Міськводоканалу", які тепер будуть відкладені.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ДНР ще раз перенесли вибори.