ua en ru

Бойовики ДНР затримали 579 осіб в рамках "боротьби з українськими диверсантами", - ІС

Бойовики ДНР затримали 579 осіб в рамках "боротьби з українськими диверсантами", - ІС Фото: Дмитро Тимчук (УНІАН)

Станом на ранок 6 вересня, 373 затриманих відпустили, зазначив координатор групи "Інформаційний спротив"

Бойовики так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) з 2 по 5 вересня провели близько 300 рейдів під легендою "боротьби з українськими диверсантами". Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук в Facebook.

"Затримано 579 осіб (з них 373, станом на ранок 6 вересня, були відпущені з районних відділів "поліції", інші залишаються під вартою). При цьому, наприклад, в Куйбишевському районному відділі " поліції ДНР" "такса" за звільнення становить 200 доларів США", - написав Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». На протяжении последней недели, в период с 29 августа по 5 се...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 5 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше координатор "Інформаційного спротиву" повідомив, що терористи ДНР поширюють чутки про перекидання силами АТО загонів "язичників" на передову.

За словами Тимчука, у прифронтових районах окупованої частини Донецької області поширюються чутки про те, що командування АТО перекидає на фронт "особливі штурмові загони", сформовані зі спеціально відібраних і підготовлених "націоналістично налаштованих" ветеранів боїв на Донбасі.