ua en ru

Бойовики найближчими днями можуть здійснити провокації та теракти на Донбасі, - штаб АТО

Бойовики найближчими днями можуть здійснити провокації та теракти на Донбасі, - штаб АТО Фото: бойовик ОРДЛО (facebook.com-abazia)

Під обстріли бойовиків можуть потрапити життєво важливі об’єкти інфраструктури

Бойовики найближчими днями можуть здійснити провокації та теракти на окупованому Донбасі. Про це з посиланням на дані розвідки повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"За даними розвідки штабу АТО, ближчими днями, на Донбасі можливі збройні провокації з боку підтримуваних Росією бойовиків. Незаконні збройні формування планують вдатися до серйозних провокацій і, навіть, терористичних актів проти мирного місцевого населення по обидва боки лінії зіткнення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під обстріли бойовиків можуть потрапити життєво важливі об’єкти інфраструктури, зокрема лінії електропередач, водо- та газопроводи.

"Можливі провокації пов’язані із нарощуванням інтенсивності тренувань незаконних збройних формувань та чергового прибуття "гумконвою" із Росії", - зазначають у штабі АТО.

Прес-центр штабу АТО повідомляє За даними розвідки штабу АТО, ближчими днями, на Донбасі можливі збройні провокації з б...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі проводять військову підготовку з російськими військовими.