ua en ru

Бойовики на Донбасі проводять військову підготовку з російськими військовими, - Міноборони

Бойовики на Донбасі проводять військову підготовку з російськими військовими, - Міноборони Фото: Максим Праута (uacrisis.org)

Зокрема, йдеться про військових Південного військового округу

Окупаційні сили проводять заходи бойової підготовки на території Сходу України, які планують і координуються згідно з заходами бойової підготовки російських військових на їх території. Зокрема, йдеться про Південний військовий округ. Про це заявив прес-секретар Міністерства оборони з питань АТО Максим Праута, передає Інформаційно-аналітичний центр Національної безпеки України.

"24-25 січня водночас на полігонах тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей і у військових частинах та з’єднаннях Південного Військового округу РФ у рамках так званого "єдиного дня вогню" проведено тренування зі стрільби і управління вогнем артилерії із залученням танкових і розвідувальних підрозділів та розрахунків безпілотних літальних апаратів задля практичного відпрацювання взаємодії в організації комплексного вогневого ураження", - сказав він

Нагадаємо, 24 січня в Міноборони РФ заявили, що проводять в окупованому Криму військові навчання армійського корпусу Чорноморського флоту.