ua en ru

Бойовики активізували ведення розвідки позицій сил АТО

Бойовики активізували ведення розвідки позицій сил АТО Фото: за минулу добу зафіксовано прольоти декількох безпілотників

За минулу добу зафіксовано 22 обстріли позицій ЗСУ і прольоти кількох ворожих безпілотників

За минулу добу, 28 квітня, бойовики скоїли 22 обстріли по позиціях сил антитерористичної операції (АТО) вздовж всієї лінії розмежування сторін. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"З боку тимчасово окупованого Донецька і його околиць бойовики з мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також автоматичних гранатометів станкових вели вогонь по наших опорних пунктах у районі Красногорівки і південь від Авдіївки. Біля Маріїнки ворог застосовував проти українських воїнів гранатомети і снайперські", - йдеться в повідомленні.


За інформацією штабу АТО, на Маріупольському напрямку під вогонь бойовиків з 120-мм мінометів потрапили українські позиції неподалік населеного пункту Березове-2. На Луганському напрямок, в районі Новотошковского, терористи обстрілювали позиції сил АТО з автоматичного станкового гранатомета.

"Противник активізував ведення розвідки. За минулу добу зафіксовано прольоти кількох ворожих БПЛА", - заявили в штабі АТО.

Нагадаємо, 27 квітня бойовики скоїли 29 обстрілів по позиціях сил антитерористичної операції (АТО).