ua en ru

Бойовики 35 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, трьох військових поранено

Бойовики 35 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, трьох військових поранено Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/28brigade)

На донецькому напрямку українські позиції обстрілювали із забороненої артилерії

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 35 обстрілів позицій Збройних сил Україн, троє українських військових отримали поранення. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Так, на Донецькому напрямку із забороненої 122-мм артилерії бойовики обстріляли українські позиції в районі Широкиного та Лебединського, а з мінометів - поблизу Водяного.

По захисниках Лебединського ворог відкривав вогонь з 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, по оборонцях Широкина, Талаківки, Кам’янки, Опитного, Мар’їнки, Водяного та Авдіївки - із гранатометів.

Крім цього, великокаліберні кулемети бойовики застосували в районі Пищевика та Кам’янки, озброєння БМП – поблизу Водяного, снайперську зброю – неподалік Пісків, а стрілецьку зброю – по захисниках Гнутового, Первомайського, Невельського, Пісків, Павлополя та Шахти "Бутівка".

На Луганському напрямку з гранатометів та великокаліберних кулеметів вогонь вівся по наших укріпленнях поблизу Луганського. Також під обстріл з гранатометів потрапили українські позиції неподалік Світлодарська та Катеринівки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 9 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 квітня 2018 р.

Нагадаємо, бойовики російсько-терористичних військ поранили цивільну жінку на блокпосту "Оленівка", що в зоні антитерористичної операції на Донбасі.