ua en ru

Бойовики 32 рази обстріляли позиції сил АТО

Бойовики 32 рази обстріляли позиції сил АТО Фото: новини АТО

Найбільше обстрілв зафіксовано на Маріупольському напрямку

Бойовики 32 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі із 120-міліметрових мінометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції в Facebook.

"На Маріупольському напрямку із 120-міліметрових мінометів обстріляли Широкіно. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Павлопіль, Гнутово, Широкіно і Красногорівку. Також по Широкіно і Мар'їнці вів вогонь снайпер", - йдеться в повідомленні.

Також на Луганському напрямку обстріляли Троїцьке. Новозванівку обстріляли із гранатометів і стрілецької зброї, а з протитанкових ракетних комплексів бойовики обстріляли Золоте.

"На Донецькому напрямку обстріляли Доломитне, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Зайцеве, Авдіївку і Верхньоторецьке. Всього відбулося 32 обстріли", - додали в штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 15 січня 2017 року На Маріупольському напрямку зі 120 міліметрових міно...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 січня 2017 р.

Нагадаємо, 14 січня 2017 року бойовики здійснили 60 обстрілів позицій українських військовослужбовців на Донбасі, в результаті чого один боєць Збройних Сил України загинув, ще троє отримали поранення.