ua en ru

Бойовики більше 2 годин обстрілювали Піски з мінометів і піхотного озброєння, - штаб АТО

Бойовики більше 2 годин обстрілювали Піски з мінометів і піхотного озброєння, - штаб АТО Фото: бойовики (mykolaivka-rada.gov.ua)

Російсько-терористичні війська здійснили 12 обстрілів позицій сил АТО

Бойовики більше 2 годин обстрілювали Піски Донецької області з мінометів та піхотного озброєння. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"Ситуація в зоні АТО ускладнилася. Російсько-окупаційні війська продовжують грубо порушувати режим тиші і вести прицільний вогонь по позиціях Збройних сил України (ЗСУ) на різних ділянках лінії розмежування і прифронтових населених пунктах. Агресор і надалі застосовує зброю, заборонену мінськими домовленостями", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, на Луганському напрямку бойовики обстріляли з реактивних систем залпового вогню населений пункт Новолуганське і випустили не менше 30 реактивних снарядів. Двох мирних мешканок доставили в реанімацію.

Також окупанти з мінометів різних калібрів обстріляли опорні пункти ВСУ поблизу населених пунктів Новотошківске, Кримське, Новолуганське і Курдюмівка, а з БМП і гранатометів різних видів - підступи до Светлодарську.

На Донецькому напрямку серйозне загострення у Пісків. Тут ворог більше 2 годин вів вогонь з артилерії калібру 122 мм, важких мінометів і всього спектру піхотного озброєння. Загалом тільки в цьому районі противником випущено більше 110 боєприпасів. Крім того, під мінометний вогонь загарбників потрапили захисники Авдіївки і Водяного, а піхотного озброєння - військовослужбовці ЗСУ поблизу Тарамчука.

"Загалом, від півночі, російсько-терористичні війська здійснили 12 обстрілів позицій сил АТО", - резюмували в штабі.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 18 грудня 2017 року Ситуація у районі проведення АТО ускладнилася. Ріс...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли населений пункт Новолуганське, є жертви серед цивільного населення.