ua en ru

Бойовики 10 разів обстрілювали сили АТО із забороненої мінськими угодами зброї, - штаб

Бойовики 10 разів обстрілювали сили АТО із забороненої мінськими угодами зброї, - штаб Фото: АТО на Донбасі (flickr.com/ministryofdefenceua)

Внаслідок обстрілів не постраждав жоден український військовий

Бойовики протягом дня, 22 лютого 2018 року, 10 разів обстрілювали сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі із забороненої мінськими угодами зброї. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Сили агресора не спромоглися у повній мірі дотриматися режиму припинення вогню. Від початку доби, зафіксовано 10 обстрілів з боку російсько-окупаційних військ. Унаслідок цих дій не постраждав жоден український захисник", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку бойовики зі 120-мм та 82-мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали сили АТО неподалік Луганського. Крім того, кілька мін калібру 82-мм розірвалися у районі Кримського. Також зазначається, що бойовики з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї здійснили обстріл сил АТО поблизу Зайцевого і Новолуганського, а з гранатометів і кулеметів - неподалік Гладосового та Лозового.

Також зазначається, що на Донецькому напрямку бойовики застосували 120-ти та 82-мм міномети біля Новотроїцького.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 22 лютого 2018 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за інформацією української розвідки, на окупований Донбас прибули близько 200 військовослужбовців Російської Федерації.