ua en ru

Бойовикам на Донбасі командування нав'язує принизливі для військових правила, - розвідка

Бойовикам на Донбасі командування нав'язує принизливі для військових правила, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

У ЛНР бойовики достроково розірвали "контракти" у зв'язку з рукоприкладством і хабарництвом

Бойовикам на Донбасі командування нав'язує правила, які пригнічують честь і гідність підлеглих. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

"Наростає напруга у відносинах між командним і рядовим складом підрозділів та частин 1, 2 АК, в результаті призначення на керівні посади з присвоєнням офіцерських звань військовослужбовців, призваних з числа колишніх прапорщиків і мічманів", - йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, "офіцери" намагаються нав'язати особовому складу традиції і правила, які пригнічують честь і гідність підлеглих (примус виконувати завдання, не пов'язані з військовою службою, хабарництво, рукоприкладство тощо).

"З цієї причини військовослужбовці одного з вузлів зв'язку 2 АК подали рапорти на дострокове розірвання контракту про проходження військової служби", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 19 травня У з’єднаннях і части...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 19 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі п'яні бойовики на вантажівці потрапили в аварію, у результаті якої постраждали двоє цивільних.