ua en ru

Бочковський: компанія УНЛ знову піддалася атаці з боку невідомих

Компанія "Українська національна лотерея" (УНЛ) знову піддалася атаці з боку невстановлених осіб, а в даний момент в офісі компанії на вул. Шумського, 1б в Києві кілька десятків людей, які представилися співробітниками прокуратури і Служби безпеки України, нібито проводять обшук. Про це заявив директор УНЛ Андрій Бочковський.

При цьому, за його словами, уповноваженим представникам УНЛ і адвокатам не надаються документи, що підтверджують право проведення обшуку. Особи, що нібито мають відношення до правоохоронних органів, посилаються на незаконне розміщення в офісі УНЛ якогось обмінного пункту.

"Компанія УНЛ офіційно заявляє, що здійснює виключно ліцензійну діяльність, ніяких обмінних пунктів на території свого офісу не має і не поінформована про порушення будь-яких кримінальних справ за цим фактом", - заявив Андрій Бочковський.

Нагадаємо, як заявляли в УНЛ, минулого тижня Королівський районний суд Житомира скасував власне заочне рішення про позбавлення Української національної лотереї (УНЛ) - компанії Pirsum services limited - корпоративних прав у УНЛ і стягнення їх на користь Пітера Рудольфа Шетті.