ua en ru

На блокпосту в Маріуполі затримали фури з трунами без документів

На блокпосту в Маріуполі затримали фури з трунами без документів Фото: у Маріуполі затримали вантажі без документів

Перевізники вагалися відповісти, звідки везуть товар

На блокпосту в Маріуполі Донецької області правоохоронці затримали фури з трунами без належних документів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Маріупольського відділу ГУ НП України в Донецькій області.

"На блокпосту Маріуполя правоохоронці затримали фури без документів на вантажі. Морква, алкоголь, продукти харчування і труни, - перевізники трьох автомобілів можуть відповісти, звідки везуть товар. Мовчать і про причини відсутності необхідної документації", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що протягом дня на одному з маріупольських блокпостів було виявлено одразу три порушення перетину пункту пропуску вантажними автомобілями. У двох випадках службова документація на транспортування продуктів була відсутня повністю. У машині з трунами - з визначених документами 40 штук, Маріуполь прямували всього 15.

Правоохоронці, які виявили порушення, викликали слідчо-оперативну групу. За результатами роботи матеріали були передані в територіальний орган поліції, який відповідає за дану ділянку обслуговування.

Нагадаємо, СБУ виявила схеми контрабанди товарів у зону проведення антитерористичної операції (АТО).