ua en ru

Блокада Донбасу: порушено справу за фактом грабежу нардепом журналіста

Блокада Донбасу: порушено справу за фактом грабежу нардепом журналіста Фото: поліція відкрила провадження за фактом грабежу нардепом журналіста

На залізничній станції Кривий Торець відбувся конфлікт між нардепом та учасниками блокади Донбасу

Поліція порушила кримінальне провадження за фактом грабежу депутатом Верховної Ради України журналіста в ході конфлікту іншого нардепа з учасниками блокади Донбасу на залізничній станції Кривий Торець. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Так, близько 18:30 до чергової частини Торецького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничній станції Кривий Торець відбувається конфлікт між народним депутатом та учасниками блокади, з приводу того, що депутат намагалась переконати припинити блокування залізничних колії. Парламентар перебувала зі своїм помічником, журналістом інформаційного агентства.

Під час суперечки з боку блокувальників лунали образи та погрози на адресу депутата ВР, крім того, невідомі особи декілька разів кинули в неї яйцями. На місці події з боку блокувальників був присутній інший парламентар, який вступив у конфлікт з журналістом.

"Представник ЗМІ після сутички звернувся до поліції з приводу спричинення йому тілесних ушкоджень та заволодіння його особистим майном народним депутатом з боку блокувальників. За його зверненням факт внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ст.186 "Грабіж" Кримінального кодексу України", - сказано в повідомленні.

Відповідно до повідомлення, наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 296 "Хуліганство" Кримінального кодексу України.

Відзначимо, мова йде про конфлікт журналіста Андрія Дзіндзя і нардепа Володимира Парасюка. Останній відібрав у журналіста камеру і телефон.

Ось відео, відзняте мною на редуті з іншого боку подій. Ви можете бачити його тільки тому, що я встиг поміняти у своєму ...

Опубліковано Андрієм Дзиндзею 7 березень 2017 р.

Нагадаємо, поліція почала кримінальне провадження за фактом блокування учасниками блокади Донбасу транспортних комунікацій в місті Конотоп Сумської області.