ua en ru

Блокада Донбасу: збитки "Укрзалізниці" перевищили 53,5 млн гривень

Блокада Донбасу: збитки "Укрзалізниці" перевищили 53,5 млн гривень Фото: через блокаду Донбасу збитки "Укрзалізниці" перевищили 53,5 млн гривень

Через блокаду Донбасу в Україну не доставили 240 тис. тонн вугілля

Через блокаду Донбасу збитки "Укрзалізниці" перевищили 53,5 млн гривень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

Повідомляється, що через блокаду Донбасу в Україну не було доставлено 240 тис. тонн вугілля. Всього на Донбасі сторонні особи заблокували 3 ділянки, захопили 3 локомотиви, 57 порожніх і 47 вагонів з вугіллям.

Регіональна філія «Донецька залізниця» в черговий раз звернулася у Головне управління Національної поліції у Донецькій і Луганській областях та у Головне управління Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях з проханням терміново вжити заходів для розблокування трьох ділянок.

Зазначимо, що з 10 лютого 2017 року заблоковано ділянку Фенольна - Кривий Торець, з 2 лютого заблокований перегін Курдюмівка - Бахмут-2. Ділянка Шипилове-Світланове була заблокована 25 січня 2017.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликає Раду національної безпеки і оборони розібратися в ситуації з блокадою Донбасу.