ua en ru

Блокада Донбасу: у РФ заявили про продовження курсування поїздів із Конотопа

Блокада Донбасу: у РФ заявили про продовження курсування поїздів із Конотопа Фото: російські поїзди в Конотопі

Порушення руху поїздів на українському напрямку в Брянському регіоні РФ не відзначається

Встановлення нового редуту учасниками блокади Донбасу в місті Конотоп Сумської області не вплинуло на рух поїздів із цього міста до Росії. Про це заявили в прес-службі Московської залізниці (МЗ) по брянському регіону, передає ТАСС.

"За даними чергового по брянському відділенню МЗ, порушення руху поїздів на українському напрямку в Брянському регіоні не відзначається", - сказала представник прес-служби по регіону Інна Чікачева.

Вона зазначила, що з початку нової доби з Брянської області з території РФ в напрямку українського Конотопа відправлялися тільки вантажні поїзди, всі вони прибули на територію України. Пасажирських поїздів із початку поточної доби в бік Конотопа не було.

У МЗ також сказали, що з Москви через Брянськ і далі через український Конотоп на Київ щодня ходить кілька пасажирських поїздів молдавського і українського формування. Російські пасажирські поїзди в Україну на цьому напрямку не курсують. Вантажне сполучення на цій ділянці є, але порівняно невелике, відзначили в прес-службі МЗ.

Нагадаємо, раніше учасники блокади Донбасу заявили про відкриття нового редуту - у м. Конотоп Сумської області - з метою блокування поїздів із Росії.