ua en ru

Блокада Донбасу: відкрито новий редут у Сумській області для зупинки поїздів з РФ

Блокада Донбасу: відкрито новий редут у Сумській області для зупинки поїздів з РФ Фото: блокада Донбасу розширила свою географію

Новий редут було відкрито в Конотопі ввечері 4 березня 2017 року

Учасники блокади Донбасу заявили про відкриття нового редуту - у м. Конотоп Сумської області з метою блокування поїздів із Росії. Про це повідомляється у спільноті штабу блокади у Facebook.

Зазначено, що новий редут було відкрито ввечері 4 березня 2017 року.

"Через Конотоп іде одна з основних магістралей торгівлі з РФ. На товарній станції Конотопа було знайдено декілька поїздів із Росії, в тому числі, з вугіллям марки антрацит... Триває інженерне облаштування місцевості. Редут отримав назву на честь канцлера Німеччини - Конрада Аденауера", - йдеться в повідомленні.

ШТАБ БЛОКАДИ ПОВІДОМЛЯЄ ПРО ВІДКРИТТЯ НОВОГО РЕДУТУ Сьогодні ввечері Ветерани Війни за Незалежність, а також громадські...

Опубліковано Штаб блокади торгівлі з окупантами 4 березень 2017 р.

Крім того, учасники блокади повідомили про намір "узяти впродовж місяця під ефективний український контроль усі 8 основних залізничних прикордонних переходів, по яких ведеться торгівля з Росією".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на перегоні Шипилове-Светланове Луганської області відновив рух локомотив, який був зупинений блокадою Донбасу.