ua en ru

Блокада Донбасу: у ОРДЛО відчувається суттєва нестача сировини для промисловості

Блокада Донбасу: у ОРДЛО відчувається суттєва нестача сировини для промисловості Фото: Дмитро Тимчук

У ДНР розглядають можливість постачання вугілля з Росії

Через блокаду Донбасу в так званих "Донецькій/Луганській народних республіках" (ДНР/ЛНР) відчувається суттєва нестача сировини для промисловості. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"У зв'язку з продовженням торгової блокади окупованих територій спостерігається суттєва нестача сировини на промислових підприємствах на окупованій території, що загрожує зупинкою їх виробничої діяльності", - написав він.

Крім того, за повідомленням Тимчука, станом на кінець лютого, на вугільному складі "Зуївської ТЕС" ТОВ "ДТЕК Схід-Енерго" (група "ДТЕК") залишалося менше 20 тис. тонн вугілля. Тимчук зазначає, що цього обсягу вистачить максимум на тиждень роботи двома енергоблоками ТЕС.

"У зв'язку з цим "міністр вугілля та енергетики ДНР" звернувся до "голови ДНР" і представників министрства енергетики РФ з пропозицією розглянути питання про постачання вугілля марок Д, Г з Росії", - написав Тимчук.

Ситуація в «ДНР» в контексті блокади ОРДЛО на 02.03.2017 Інформація про основні вугледобувних підприємствах, действующи...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 2 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами голови Нацбанку Валерії Гонтарєвої блокада Донбасу сповільнить економічне зростання.